kliminA Klimin slim® komplex összetevői jótékonyan befolyásolják a fehérje, zsír és szénhidrát anyagcserét, részt vesznek az energiatermelő folyamatokban, segítik a diétás étrend eredményességét és az alakformálást.

adiponixAz Adiponix kapszula egy olyan természetes alapanyagú étrend-kiegészítő, amely nem káros az egészségre. OÉTI által bevizsgált fogyasztószer.

bio.slimA Bio-Slim Duo™ ereje a 24 órás hatáson alapszik. Ez az aktív összetevőknek köszönhető, melyek megfelelően oszlanak el a tablettában és a kapszulában.

Bio-C.L.A. + T kapszula A zsírégetés egyszerű módja - Fogyókúra során nem csak zsírt veszítünk, hanem izomtömegünk is csökken. Az izomszövetnek sokkal több energiára van szüksége, mint a zsírsejteknek, ezért az több kalóriát (például zsírt) éget el. Ha az izomtömeg csökken, az anyagcsere is gyengül, mivel kevesebb lesz az izomsejt, amely részt vehet a zsírégetésben. Amint abbahagyjuk a diétázást és visszatérünk a normál étrendhez, a testsúly nőni kezd, mert nem tudjuk elég gyorsan elégetni a felvett tápanyagot. Ezért van az, hogy sok ember testsúlya a diétázás befejezése után gyarapodik.

alliAz alli meggátolja az elfogyasztott zsír egy részének felszívódását, ezáltal segít Önnek 50%-kal többet fogyni, mintha csupán diétázna. Tehát minden, az egészséges étkezéssel leadott 2 kiló mellett, az alli segítségével további 1 kilogrammot fogyhat. Az alli az első és egyedüli, az Európai Unió által engedélyezett, recept nélkül kapható testsúlycsökkentő gyógyszer.

1. oldal / 2

OGYÉI engedély

legalis

Eötvös Patika

Eötvös Patika Kft.
1067 Budapest, Eötvös u.16.
Tel: (1) 342 0137

Nyitva tartásunk:

  • Hétfő - Péntek: 08:00 - 19:00
  • Szombat: 08:00 - 13:00

A honlap oldalain található, gyógyszerrel kapcsolatos információk betegség esetén nem helyettesítik a szakember megkeresését.
A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg gyógyszerészét!