Biovanne plus kapszula 90 dbA Biovanne® plus+ szépségvitamin kapszula B-komplex A, C, E vitaminnal + jód és cink + élesztő + ligetszépe olaj + szőlőmag kivonat tartalmú étrend-kiegészítő kapszula a haj, bőr és köröm egészségéért.

Forcapil kapszulaA Forcapil® kapszula étrend-kiegészítő készítmény. Összetétele (cisztin, metionin, biotin, B-vitamin komplex, D-vitamin és cink) erőt, vitalitást, ragyogást ad a hajnak és körmöknek.

HairClinic Extra retard tabletta 90 dbKovaföldet, gránátalma-kivonatot, vitaminokat és ásványi anyagokat tartalmazó étrend-kiegészítő tabletta a szép és egészséges hajért.

VISCODERM gyongy szepsegkapszula 30 dbA VISCODERM® gyöngy szépségkapszula összetevői helyreállítják a bőr funkcionális tulajdonságait, visszaadják tónusát és rugalmasságát, hidratálják a bőrt, és kedvezően hatnak az ízületre.

A Béres Egészségtár - Szépségvitamin + Q10 filmtabletta koenzim Q10-et, vitaminokat, ásványi anyagokat és nyomelemeket tartalmazó komplex étrend-kiegészítő készítmény.

1. oldal / 3

OGYÉI engedély

legalis

Eötvös Patika

Eötvös Patika Kft.
1067 Budapest, Eötvös u.16.
Tel: (1) 342 0137

Nyitva tartásunk:

  • Hétfő - Péntek: 08:00 - 19:00
  • Szombat: 08:00 - 13:00

A honlap oldalain található, gyógyszerrel kapcsolatos információk betegség esetén nem helyettesítik a szakember megkeresését.
A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg gyógyszerészét!