nicotinell ragogumiA Nicotinell Mint 1 mg szopogató tabletta a gyógyszerek olyan csoportjához tartozik, amelyek a dohányzásról való leszokást segítik elő. A Nicotinell Mint 1 mg szopogató tabletta kevésbé ártalmas, mint a dohányzás, mivel a száj és a tüdő nincs kitéve a dohányfüstben jelenlevő egyéb káros anyag – mint pl. a kátrány – hatásának.

nicotinell-fresh-mintA Nicotinell rágógumi a dohányzásról való leszokást elősegítő gyógyszerek csoportjába tartozik. Enyhíti a nikotinfüggőségben tapasztalt elvonási tüneteket, elősegítve a dohányzásról való leszokás eredményességét.

nicorette_patchA Nicorette patch áttetsző transzdermális tapaszt helyileg kell alkalmazni és arra szolgál, hogy elősegítse a dohányzásról való leszokást, a nikotin utáni sóvárgás és a megvonási tünetek csillapításával, valamint megkönnyítse a dohányzás abbahagyását az olyan dohányosok esetében, akikben van motiváció a leszokásra.

ujkep-cigi-8A NiQuitin Minitab segítséget nyújt a dohányzás abbahagyásához. A kezelésnek ezt a típusát nikotin helyettesítő kezelésnek hívják. Ez a csomag 4 mg-os NiQuitin Minitab szopogató tablettákat tartalmaz azok számára, akik több mint 20  cigarettát szívnak el naponta. A készítmény segít Önnek a dohányzás azonnali abbahagyásában, illetve segítséget nyújthat Önnek lecsökkenteni az elszívott cigaretták számát a teljes leszokás előtt.

nicorette_4mg
Dohányzásról való leszokást elősegítő készítmény. A Nicorette kizárólag a dohányzás abbahagyására javasolt, azaz a dohányzás teljes elhagyása legyen a cél. Lényeges, a páciens erre vonatkozó erős elhatározása. Egyéb módszerek egyidejű alkalmazása megkönnyíti a cigaretta elhagyását. A dohányzásról leszokni kívánók "hiányérzetét" csökkenti. A Nicorette kizárólag a dohányzás abbahagyására javasolt, azaz a dohányzás teljes elhagyása legyen a cél. Lényeges, a páciens erre vonatkozó erős elhatározása. Egyéb módszerek egyidejű alkalmazása megkönnyíti a cigaretta elhagyását.

1. oldal / 2

OGYÉI engedély

legalis

Eötvös Patika

Eötvös Patika Kft.
1067 Budapest, Eötvös u.16.
Tel: (1) 342 0137

Nyitva tartásunk:

  • Hétfő - Péntek: 08:00 - 19:00
  • Szombat: 08:00 - 13:00

A honlap oldalain található, gyógyszerrel kapcsolatos információk betegség esetén nem helyettesítik a szakember megkeresését.
A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg gyógyszerészét!