Batrafen krémA Batrafen krém a bőr gombás fertőzéseinek kezelésére alkalmazható készítmény (széles spektrumú gombaellenes szer). A ciklopirox-olamin gombaölő hatása a legtöbb bőr- és nyálkahártya megbetegedést okozó gombával szemben érvényesül.

Canesten Plus bifonazol krémA Canesten Plus bifonazol krém hatóanyaga a bifonazol, egy széles spektrumú gombaellenes szer. Bőrfertőzést okozó gombák, úgynevezett dermatofiták, élesztőgombák, penészgombák és egyéb gombák által okozott bőrfertőzések és az ezzel járó tünetek kezelésére alkalmas.

Exoderil 10 mg/ml krémAz Exoderil krém a gombás fertőzések külsőleges kezelésére szolgál, hatóanyagként naftifint tartalmaz. Hatékony a bőrgombák, az élesztőgombák, a penészgombák és egyéb gombafajták ellen.

Teva Candibene 10 mg/g krémA Teva-Candibene krém enyhíti a bőrirritációt, viszketést, alkalmas a bőr gombás megbetegedéseinek, fertőzésének kezelésére, és a gombás fertőzéstől sérült bőr ápolására a szőrrel nem fedett bőrfelületen, hajlatokban, lábujjközökben, köröm/körömágy mentén, illetve a nem gombás eredetű bőrgyulladás (eritrazma) kezelésére.

Dettol Med kulsoleges oldatos spray 100 gA Dettol Med külsőleges oldatos spray friss, kisebb sebek tisztítására, és a kisebb sebek fertőzése során gyakran felülfertőző baktériumok eltávolítására alkalmazható. A készítmény nem alkalmas a sebgyógyulás elősegítésére.

OGYÉI engedély

legalis

Eötvös Patika

Eötvös Patika Kft.
1067 Budapest, Eötvös u.16.
Tel: (1) 342 0137

Nyitva tartásunk:

  • Hétfő - Péntek: 08:00 - 19:00
  • Szombat: 08:00 - 13:00

A honlap oldalain található, gyógyszerrel kapcsolatos információk betegség esetén nem helyettesítik a szakember megkeresését.
A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg gyógyszerészét!