SYSTANER nedvesito szemcseppA SYSTANE® nedvesítő szemcsepp a száraz szem kezelésére szolgál: átmenetileg megszünteti a szemszárazság okozta égő érzést és irritációt. A kontaktlencse viselés során kialakuló száraz szem kezelésére is használható.

Tears Naturale II oldatos szemcseppA Tears Naturale II oldatos szemcsepp a száraz szem betegségeinek kezelésére szolgál, megszünteti a betegség tüneteit, az égő érzést és az irritációt. Kisebb szemirritáció, szél vagy nap okozta kellemetlen érzés átmeneti csökkentésére szolgáló készítmény.

Béres Egészségtár - Szemerő FORTE filmtablettaA Béres Egészségtár - Szemerő FORTE filmtabletta időskori szembetegség  (makula-degeneráció), illetve az erős fénysugárzás oxidatív szemkárosító hatása esetén a különleges táplálkozási igény kielégítésére szolgáló speciális - gyógyásszati célra szánt - tápszer.

Vidisic szemgelA Vidisic szemgél magas viszkozitása miatt alkalmas a "száraz szem" súlyos tüneteinek kezelésére is. A Vidisic szemgél védőfilmet képez, magas tapadási képességű, és tartósan nedvesen tartja a szaru- és kötőhártyát, így súlyos esetekben is elegendő naponta 3-szor vagy 5-ször alkalmazni a panaszok enyhítéséhez és az állapot javulásához.

oculoheelA szervezet öngyógyító törekvésének serkentésére, a szem irritációval és a szemhéj gyulladással járó betegségeinek kezelésére (pl. fáradt, igénybevett, könnyező, fényérzékeny szem, szúró érzés a szemben, valamint szemhéjszéli gyulladások esetén).

OGYÉI engedély

legalis

Eötvös Patika

Eötvös Patika Kft.
1067 Budapest, Eötvös u.16.
Tel: (1) 342 0137

Nyitva tartásunk:

  • Hétfő - Péntek: 08:00 - 19:00
  • Szombat: 08:00 - 13:00

A honlap oldalain található, gyógyszerrel kapcsolatos információk betegség esetén nem helyettesítik a szakember megkeresését.
A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg gyógyszerészét!